Aanbod voor kinderen & ouders

Worstelt jouw zoon of dochter met lastige situaties zoals pesten, onzekerheid, vrienden maken, omgaan met buiten sluiten, zijn of haar eigen mening geven, faalangst, negatieve gedachten of voor zichzelf opkomen?

Dan zet ik me graag voor hem of haar in en wil ik jullie graag helpen. Ik maak hierbij gebruik van de STA STERK trainingFAALANGST de BAAS training en de cursus IK DENK ME STERK. Als je op de methode klikt, kun je meer informatie hierover lezen. Tevens kun je hier meer lezen over de praktische zaken rondom de trainingen.

Op maat werken vind ik heel belangrijk, want iedereen heeft andere behoeften en leerwensen. Door hierop in te spelen en gebruik te maken van de praktijksituaties van jouw zoon of dochter, zal alles bij hem of haar beter beklijven. Hierdoor is het bijvoorbeeld ook mogelijk een combinatie te maken van verschillende methodes. Tijdens de gratis intake bespreken we wat er aan de hand is en kijken we wat ik op welke manier voor jullie kan doen. Heel belangrijk vind ik dat er een klik is, voor je zoon of dochter moet het prettig voelen een training bij mij te komen volgen, net als voor jou zelf. Klik hier om een intake te plannen.

Heb je vragen of wil je meer weten over bijvoorbeeld de inhoud, kosten en aanmeldingsprocedure van een training? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met me op te nemen.