STA STERK training

De STA STERK training is voor kinderen die steviger in hun schoenen willen staan en willen leren opkomen voor zichzelf, omdat zij lastige situaties zelf willen oplossen.

Kinderen leren door middel van praktische handvatten. Zo werken ze als eerste aan hun eigen weerbare lichaamstaal. Denk hierbij aan de lichaamshouding, het stemgebruik, woordgebruik en het zeker overkomen. Stapsgewijs werken we vanuit daar verder aan thema’s zoals je eigen mening geven, grenzen aangeven, opkomen voor jezelf, positief denken, meedoen en omgaan met buitensluiten. Je zult verbaast zijn hoe snel je positieve veranderingen bij je zoon of dochter ziet op het gebied van assertiviteit, zelfvertrouwen en levensvreugde.

Hier kun je alles teruglezen over de praktische zaken rondom de STA STERK training.

klik hier voor de folder over de STA STERK training

Heb je vragen of wil je meer weten over bijvoorbeeld de inhoud, kosten en aanmeldingsprocedure van een training? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met me op te nemen.

Reacties van ouders en deelnemers over de door hun bij mij gevolgde STA STERK training

“Lieve Sanne, Ashley vond het heel fijn om bij jou de cursus te volgen en voelde haar op direct op d’r gemak. Ze is echt heel veel mee opgeschoten en heeft stappen vooruit gemaakt. Ook was het contact tussen jou en mij als moeder ook heel fijn je hebt er veel moeite en werk in gestoken? Hartstikke bedankt en veel liefs.”
Moeder deelnemer STA STERK training

“Professioneel, aansluiting, medeleven, kwaliteit en kennis, dit zijn woorden die goed bij Sanne en haar begeleiding aan mijn kind passen. Wij zijn zeer tevreden over de training!”
Moeder deelnemer STA STERK training

“Sanne, ik vond het super fijn om met jou te trainen. Wel vond ik het in het begin erg spannend maar toen ik je eenmaal beter leerde kennen vond ik het niet meer zo eng. Ik heb veel geleerd, ik weet nu wat een buikademhaling is en ik weet hoe ik sterk moet staan. Dat helpt me om me sterker te voelen. Wat ik ook geleerd heb is te denken: ik kan het!” en dan doe ik het gewoon!”
Deelnemer STA STERK training