Agenda


het hele jaar door

Uiteraard kan er het hele jaar door gestart worden met een op maat gemaakt individueel traject op een moment dat voor jullie goed uitkomt. Neem gewoon even contact met me op.


STA STERK groepstraining

Bij voldoende aanmeldingen zal ik weer starten met een buitenschoolse STA STERK training. De training is bedoeld voor kinderen die niet sociaal weerbaar zijn en/of niet sociaal vaardig zijn, onzeker zijn of te maken hebben met het pestprobleem. Dus ook kinderen die niet te maken hebben met pesten, maar wel baat hebben wij het aanleren van een sterkere houding, zodat zij zich zekerder voelen en bijvoorbeeld meer durf ontwikkelen zijn welkom!

Deelnemers worden weerbaarder tijdens de training. Ze veranderen hun houding, bouwen hun zelfvertrouwen en eigenwaarde opnieuw op, andere klachten nemen af en ze worden niet meer gepest of veel minder. De deelnemers leren opkomen voor zichzelf door middel van direct toepasbare handvatten. Zij worden lastige gevoelens als angst, onzekerheid, verdriet en boosheid de baas. De deelnemers leren ook omgaan met onaangename situaties zoals: non-verbaal, verbaal en digitaal pesten, buitensluiten, negeren, chanteren, roddelen.

In één traject zitten een kennismaking/intake gesprek, twee ouderavonden en tien bijeenkomsten voor de deelnemers. De deelnemers krijgen een werkboek, waardoor ze ook thuis verder kunnen oefenen. De intakegesprekken vinden plaats voordat de training start. Bij voldoende aanmeldingen kan er een training starten. Ook bespreken we welk moment in de week het beste uitkomt, zodat iedereen zich hierin kan vinden. 

Opgeven voor de training kan door hier te klikken. Je kunt via deze weg ook contact met me opnemen en je vragen stellen.